Ida-Euroopa suurim kiirtoidukett tungib Eestisse

Oktoobri algul teeb Kristiine
kaubanduskeskuse teisel korrusel uksed lahti esimene Leedu pitsaketi Cili Pizza
restoran, teatas Cilija Eesti.

Ettevõtte juhataja Tiit Kivisaar kinnitas, et Leedu päritolu ettevõtte ambitsioonid Eestit turuga seoses on suured. “Esimene Cili-nimeline restoran avatakse lähiajal ning hetkel käib aktiivne töötajate otsimine, kokku saab esimeses restoranis tööd 40 inimest,” sõnas Kivisaar.

Pea 315 ruutmeetri suurusel Kristiine Keskuse pinnal asuv restoran mahutab kuni 103 klienti. „Me ei kahtle, et uus restoran, mis paistab silma kvaliteetse ja maitsva euroopaliku köögi ja laitmatu teenindusega võidab kiiresti Tallinna elanike südamed,” kinnitas Cilija arendusosakonna direktor Saulius Grakavinas.

Cilija Eesti OÜ juhatuse esimehe Tiit Kivisaare sõnul on Leedu kapitalil põhinev kiirtoidukett Cilija Ida-Euroopa suurim, kel on restorane Läti-Leedu kõrval ka Ukrainas, Poolas ja Rumeenias.

Lätis näiteks tegutseb Cili Pica kaubamärgi all 16 restorani, Leedus on Cili kohvikuid ja restorane üle viiekümne ning Leedus on Cilija käes ka üle 50% sealsest pitsaturust. Keti aasta-käive ulatub ligi 500 miljoni kroonini.

"Tegemist on ikka restoraniga, kus tuuakse toit lauda," märkis Kivisaar, lisades, et plaanis on hakata pitsasid ka tellimuste peale koju toimetama.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara