FOTOD: Selver lahutab kassajärjekorras seisjate meelt

Järve Selverisse pandi hiljuti kassade
juurde üles telerid, et kassajärjekorras seisvate klientide meelt lahutada.

"Ekraanide peamine eesmärk on anda infot ja pakkuda meelelahutust kassajärjekorras seismise ajal," ütles A-Serveri ostu- ja turundusdirektor Iivi Saar.

Tema sõnul peaksid valitud klipid iseäranis meeldima lastele. "Tegemist on väga kvaliteetse, peamiselt meelelahutusliku programmiga, kus näidatakse loodusvaateid ja lühikesi humoorikaid spordi- ja muuteemalisi lõike," kirjeldas Saar.

Esialgu on ekraanid üleval ainult Järve Selveris. Tegemist on testperioodiga, mille järel, paari kuu pärast on A-Selveril plaanis uurida klientide rahulolu. "Kui oleme pakutava programmiga ise rahul ja see meeldib ka meie klientidele, siis kindlasti tuleb kõne alla ka teistes kauplustes samasuguse süsteemi ülesehitamine," valgustas Saar Selveri plaane.

Tulevikus on A-Selveril plaanis ekraanidel näidata ka reklaame. Iivi Saare sõnul aga ei tule sellest kindlasti vaid reklaamikanal. Saar lubab, et programmist vähemalt pool jääb alati meelelahutuslikuks.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara