Kuressaares pekstakse sisse kaupluse aknaid

Reede hommikul avastasid Kuressaares asuva
Pallopsoni äri töötajad, et nende kaupluse aknaklaas on lõhutud.

Pallopsoni Äri OÜ juhataja ja Kuressaare majaomanike seltsi esimees Lembit Otsa sõnul oli suure kiviga visatud vastu aknalenki, kust see siis klaasi lendas. Kahju on omaniku hinnangul kusagil 1500 krooni.

„Mind häirib tõsiselt see, mis Kuressaare linnas toimub,” rääkis Ots Oma Saarele, lisades, et kunagi varem on lõhutud ka Kuressaare üheks sümboliks peetud Pallopsoni äri kellatorni klaas ja tuulelipp, mis oli sinna pandud aastal 1899.

„Tavaliselt koguneb õhtuti mingi kamp Ühispanga ees,” märkis Ots, kelle sõnul on seal lähedal oleval poel ja kinnisvarafirmal samuti aknaklaase lõhutud ning Lasteaia tänava elektroonikapoel on purustatud nii aken kui ka vihmaveetorud. „Lisaks veel pidevalt sülitatakse ja rögastatakse uste ja akende peale,” rääkis ärimees Ots, kellele teeb tõsist muret viimasel ajal lokkav lõhkumine ja vandaalitsemine linnas, milles võib süüdi olla ka alkoholi liigtarbimine noorte seas. „Pargis pole ju terveid laternaidki enam ning pidevalt murtakse puid ja lõhutakse aedu,” lisas ta.

Kuressaare linnavolikogu linnakodaniku komisjoni liige Lembit Ots arvab, et tuleb võtta mingeid üleriigilisi meetmeid alkoholitarbimise piiramiseks, sest kui linnas käib selline lõhkumine, vandaalitsemine ja alkoholitarbimine, ei vääri Kuressaare linn terviselinna ega ka noorte- ja lastesõbraliku linna tiitlit.

Politsei pressiesindaja Kristi Mägi sõnul on politseile septembrikuu jooksul teada antud viie hoone klaaside lõhkumisest. Lisaks on vandaalitsetud ka autode kallal.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara