Fazer Eestit juhib tänasest Kristjan Kongo

Fazer Eesti teenistusest lahkunud senise
tegevjuhi Lauri Liipa töökohustused võtab üle Kristjan Kongo, kes samas jätkab
ka Fazeri turunduse ja müügitöö koordineerimist Eestis, teatas ettevõte.

Fazer Eesti AS turundus- ja müügidirektori Kristjan Kongo sõnul hoiab Fazer hoolimata tihedast konkurentsist ja tooraine kiirest hinnatõusust kindlalt oma positsiooni pagari- ja kondiitritoodete turu liidrite seas. "Seoses juhi vahetumisega ettevõtte põhitegevuses muutusi ei toimu - jätkame innovatiivsete ja kõrgekvaliteediliste pagaritoodete arendamist, tootmist ja turustamist üle Eesti. Teen omalt poolt kõik, et Fazeri pikaajalised eesmärgid saaksid täidetud ning meie turuosa senine kasvutempo ei raugeks," lausus Kongo.

Alates käesoleva aasta oktoobrikuust tegutseb senise Fazer Eesti aktsiaseltsi asemel Eesti turul kaks eraldiseisvat ettevõtet - pagari- ja kondiitritooteid valmistav Fazer Eesti AS ning valmistoidu- ja peoteenindusettevõte Fazer Amica Eesti OÜ.

2006. aastal tootis Fazer Eesti ca 9200 tonni pagaritooteid, mis on saadaval kõigis jaekettides ja suuremates kauplustes üle Eesti. Lisaks sellele töötavad 38 Eesti suuremas jaekaupluses Fazeri pagarikojad, kus küpsetatakse kohapeal ahjusooje värskeid pagaritooteid. Fazer Eesti realiseerimise netokäive oli 2006. aastal 362 miljonit krooni ning kasum 7,9 miljonit krooni. Fazer on Eesti Toiduainetetööstuse, Eesti Leivaliidu ja Eesti Rukki Seltsi liige.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara