Hansar: Õllesummeril ei ole probleeme alkoholi ja alaealistega

Õllesummeri korraldaja Marje Hansar ei näe
probleemi alkoholi tarbinud alaealistega enda üritusel.

"Õllesummerilt ei saa alkoholimüügiluba ära võtta, sest meil ei ole seda, nagu ei ole seda ka teistel meelelahutusürituste ja kontsertide korraldajatel," selgitas Õllesummeri korraldava OÜ Meediaekspress tegevjuht Marje Hansar. Alkoholimüügiluba on Õllesummeril ettevõtetel, kes seal alkoholi müüvad.

"Igasugused keelud ja käsud pole mõistlikud. Igaüks tunnetab oma vabadust ise," leidis Hansar, lisades, et poliitikute alkoholipoliitika otsused peegeldavad poliitilist populismi.

Hansar ei osanud kommenteerida Kristiine Prismas alkoholimüügi ärakeelamist, öeldes, et ta ei tea juhtumi tagamaid piisavalt.

Õllesummeri korraldaja märkis, et nende üritusel alaealistele alkoholimüügiga vahele jäänud ettevõtjad on ka politseilt trahvi saanud. Nende ettevõtetega järgmisel aastal enam lepinguid ei sõlmita.

Hansari sõnul ei ole tema arvates Õllesummeril probleemi alkoholi tarbivate alaealistega. "Õllesummeril käib kohal neljandik tallinlastest. See on päris suur arv. Kui vaadata tabatud purjus alaealiste arvu, siis saate absoluutselt kõige madalama arvu võrreldes teiste üritustega. Ka alkoholivabade üritustega võrreldes. Näiteks tabati alkoholivabal noorteüritusel Go Live rohkem alaealisi kui Õllesummeril," põhjendas Hansar, miks ta ei näe probleemi alkoholi ja alaealistega enda üritusel.

Õllesummeri korraldaja ei välistanud võimalust, et suvisele õlleüritusele kehtestatakse vanusepiirangud.

"Loomulikult võivad nad seda teha. Aga siis peavad nad samamoodi talitama Saku Suurhallis ja A. Le Coq Arenal toimuvate üritustega. Kui selleks on seaduslik alus, tahaks ma seda näha," kommenteeris Hansar Tallinna linnapea Edgar Savisaare poolt nimetatud võimalusi, et alaealisi Õllesummerile järgmisel aastal ei lubata või siis ainult koos vanematega.

Hansar ei osanud öelda, kui suur kaotus oleks üritusele see, kui alaealised ei tohiks sinna enam tulla. "Ma ei tea Õllesummeri külastajate vanuselist jaotust," ütles Hansar, märkides, et tal pole tekkinud mingit aimu alaealiste hulgast. "Mul pole aega ürituse ajal seal ringi käia," ütles ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara