Laasi: Ansip mõtleb ainult alkoparunite kasumile

Keskerakondlasest riigikoguliige ja endine
Kristiine linnaosavanem Lauri Laasi leiab, et Ansipit mõtleb ainult alkoparunite
kasumitele ja käsitleb Kristiine Prismaga juhtunut lihtsustatult.

"Kutsun Ansipit üles mõtlema mitte ainult alkoparunite kasumitele, vaid hoolitsema ka inimeste tervise eest nagu seda püüab teha Tallinna Kristiine linnaosavalitsus," ütles keskerakondlasest riigikoguliige ja endine Kristiine linnaosavanem Lauri Laasi peaminister Andrus Ansipile.

"Ansip väidab, et Prismalt alkoholimüügi äravõtmisega on karistatud kõiki piirkonna elanikke. Sellest võib jääda mulje nagu oleks kõik Kristiine piirkonna inimesed kanged napsivennad ja suured alkoholitarbijad. Kas see pole solvav Kristiine linnaosa inimestele, " tõstatab Laasi küsimuse, lisades, et sellega kirjutakse kõik Kristiine elanikud alkoholitarbijate hulka, ahistades sellega suure osa elanike inimõigusi.

Laasi sõnul esitab Ansip teadlikult asju lihtsustatult, nagu oleks „kauplus müünud alaealisele mingit alkohoolset jooki”. Tegelikult müüdi korduvalt, vahele jäädi kahel korral ja väga lühikese ajavahemiku järel. Need faktid salgab peaminister tagasihoidlikult maha, leiab Laasi.

Peaminister Ansip ründab keskerakondlikku Tallinna Kristiine linnaosavalitsust, vaikides maha selle, et linnaosavalitsus lähtus siseministeeriumi Põhja-Eesti politseiprefektuurilt tulnud ametlikust ettepanekust. Tegelikult ta räägib vastu oma enda siseministrile, sotsiaaldemokraat Jüri Pihlile, kes järjekindlalt nõuab karmimat poliitikat korrarikkumiste suhtes, märkis Laasi.

Laasi leiab, et Andrus Ansip esitab teadlikult asju lihtsustatult, nagu oleks „kauplus müünud alaealisele mingit alkohoolset jooki”. Tegelikult müüdi korduvalt, vahele jäädi kahel korral ja väga lühikese ajavahemiku järel. Need faktid salgab peaminister tagasihoidlikult maha, on keskerakondlasest riigikoguliige veendunud.


Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara