Lootsmann nõuab seadust rikkuvatelt alkomüüjatelt müügiloa ära võtmist

Harju maavanem Värner Lootsmann tunnustab
Tallinna ja Maardu linnavalitsusele ning Kose vallavalitsusele saadetud kirjas
politsei tööd alkoholiseaduse rikkumiste tuvastamisel ning kutsub omavalitsusi
kaaluma seadust rikkuvate alkoholimüüjate müügilubade tühistamist.

Harju maavanema Värner Lootsmanni sõnul on äärmiselt taunimisväärne, et alkoholimüüjad eiravad vastutustundetult alkoholiseadust, teatas Harju maavalitsus. „Avaldan lootust, et omavalitsused kaaluvad tõsiselt politsei esildistes kajastatud alkoholimüüjate müügilubade tühistamist“, lisas Lootsmann.

Põhja politseiprefektuur saatis Tallinna ja Maardu linnavalitsustele ning Kose vallavalitsusele esildised, milles kajastatakse alkoholiseaduse rikkumise fakte OÜ Kapri Gruppile kuuluvas toidupoes “Maahärra” (Raudtee 57, Tallinn), OÜ Lancoster kuuluvas kaupluses (Ristiku 54, Tallinn), OÜ Laola kaupluses “Ireen” (Avar 8, Maardu linn) ning OÜ-le Toomatare, OÜ-le Kristoke, OÜ-le Porri ja Ko ja AS-le Euro Oil kuuluvates müügikohtades Kose vallas.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara