Stockmann napsas Kapp-Ahli eest Lindexi

Soome kaubamajakett Stockmann ostab Rootsi
rõivaketi Lindex, pakkudes ettevõtte eest rohkem kui Lindexist huvituv teine
rõivakett Kapp-Ahl.

Stockmann ostab Lindexi 8 miljardi Rootsi krooni (13,6 miljardi Eesti krooni) eest, makstes ühe aktsia eest 116 Rootsi krooni (197,2 Eesti krooni). Kapp-Ahl oli varasemas pakkumises ühe aktsia eest nõus välja käima 102 Rootsi krooni (173,4 Eesti krooni), kirjutab täna Soome ja Rootsi press.

Pakkumise tingimuste kohaselt peab Stockmann ära ostma vähemalt 90% Lindexi aktsiatest, misjärel ettevõte börsilt ära viiakse.

„Loomulikult olen vihane. Me arvasime, et olime teinud hea pakkumise ja tegime selle nimelt palju tööd. Ma ei mõistnud enne pühapäeva pärastlõunat, et Lindex pidas läbirääkimisi ka kellegi teisega. Aga me jätkame tööd. Kui ei saa seda, mida tahad, siis võib ju proovida leida midagi uut, mida endale tahta,“ ütles Kapp-Ahli tegevjuht Christian W Jansson.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara