Linnaosavanem: alaealised ei peaks vanemateta Õllesummerit külastama

Kristiine linnaosa vanem Mihhail Korb ütles
täna aripaev.ee online-intervjuule vastates, et Õllesummeril ei tohiks
alaealised vanemateta viibida.

Pärast Korbi otsust võtta Kristiine Prismalt alaealistele alkoholi müümise pärast alkoholimüügi luba ära, on tekkinud küsimus, kas ei peaks samamoodi luba ära võtma ka suurelt suviselt õllepeolt Õllesummer, mille käigus alaealised korduvalt alkoholi tarbimisega vahele jäid. Loa võtmist Korb intervjuus ei maininud, küll aga leidis ta, et ilma vanemateta ei tohiks alaealised peost osa võtta.

Loe täispikka intervjuud siit.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara