Ristiku poes müüs alkoholi alaealine

Politsei pressiesindaja
kinnitusel müüs Ristiku tänava poes 10. augustil lepinguväliselt tööl olnud
1991.aastal sündinud alaealine tütarlaps Ednar Arutjunjan kaks pudelit õlut
17aastasele noormehele.

Põhja-Tallinna vanem Enno Tamm ütles, et võrreldes avalikkuses tähelepanu saanud Kristiine Prisma juhtumiga on Ristiku 54 asuva OÜ-le Lancoster kuuluva poe juhtum tavatum, sest seal (Ristiku tn poes – toim) müüs ilma töölepinguta alaealine alkoholi teisele alaealisele.

Mõlema isiku, nii alkoholi müünud tütarlapse kui ka poe omaniku suhtes on alustatud väärteomenetlust.

Poolteist nädalat tagasi märkis Lasnamäe linnaosa vanem Kalle Klandorf kahe Lasnamäel asuva kaupluse saatuse kohta, et alaealiste alkoholitarvitamisega võideldes ei saa teha kompromisse ning alaealiste alkoholitarvitamisele kaasa aitavaid ettevõtteid tuleb karmilt karistada.

Eile ei soostunud ta ütlema, kas Virbi ja Muhu tänaval asuvad poed alkoholimüügi õiguse kaotavad või mitte.

Tallinna linnaosavalitsused, Kose vald ja Maardu linnavalitsus ei tõtta alkoholiga kauplemise luba ära võtma poodidelt, kes alaealistele napsi müümisega politseile vahele on jäänud ning kellelt politsei alkoholimüügi õiguse ära võtta soovitab.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara