Viru hotelli omanik asutab esimese supermarketipanga

Soomes, Venemaal, Eestis ja Lätis tegutsev
S-Grupp asutab esimese supermarketipanga S-Pank, teatas grupp.

S-Grupi kesksele organisatsioonile SOK-le kuulub Eestis Sokos Hotel Viru ja Prisma Peremarketite kett.

Pank avab uksed 15. oktoobril ja teenindab eelkõige S-Grupi tarbijate ühistute liikmeid, kellele on mõeldud ka mitu panga pakutavat soodustust.

S-Pank kuulub täielikult S-Grupile. Sarnaselt teistele Soome pankadele kuulub S-Pank üldisesse hoiuste tagamise süsteemi.

"S-Panga tugevusteks on lihtsus ja võrdsus. Me keskendume eraklientidele. Pangal on Soome tihedaim teenindusvõrk, kuhu kuulub 1500 teeninduspunkti. Sellega tagame põhiliste pangandusteenuste kättesaadavuse kogu Soomes samal ajal, kui teised pangad oma kohalike kontorite arvu vähendavad," ütles S-Panga tegevjuht Pekka Ylihurula.

S-Pank lihtsustab klientide igapäevast asjaajamist pankades. S-Panga kogu teenustevalik on kättesaadav Prisma hüpermarketite, Sokose kaubamajade ja suurte S-Marketite klienditeeninduspunktides nende müügipaikade lahtiolekuaegadel. Kõige olulisemaid pangateenuseid pakutakse ka ABC-tanklakauplustes ja väiksemates supermarketites. Võrgustikku täiendab tasuta internetipank, mis tegutseb ühtlasi S-Panga peakontorina.

"S-boonuskaardile (S-Etukortti) on võimalik lisada Visa-kaardi omadused ilma, et sellega kaasneks kohustus tasuda aastamaksu. See võimaldab kasutada S-boonuskaarti maksevahendina üle kogu maailma. S-Panga tootevalikusse kuuluvad muuhulgas arvelduskontod, hoiusekontod ja tähtajaliste deposiitide kontod, mitmekülgne kaartide valik ning soodsad tarbijakrediidid erinevateks olukordadeks," täpsustas Ylihurula.

S-Grupi finantsteenustel on ligi sajaaastane ajalugu ning kindel klientuur. SOK tütarettevõttel S-Pankki Oy-l on 1,5 miljonit klienti ning pangahoiuste summa avanemisetapil on 800 miljonit eurot.

S-Grupi tegevusvaldkondadeks on toidukaubandus, bensiini- ja teenindusjaamad, kaubamajad, hotellindus, autode ja autokaupade müük ning aiandus- ja põllumajandustooted. S-Grupil tuntumad kaubamärgid on Prisma, S-Market, Alepa, Sale, ABC!, Sokose kaubamajad, Agrimarket, Sokos Hotels ja Holiday Club hotellid.

S-Grupp annab tööd 36 000 inimesele. S-Grupi kogukäive möödunud aastal ulatus 152 977 miljardi kroonini.

SOK tütarettevõtted Eestis on Prisma Peremarketid ja Sokos Hotel Viru. SOK annab Eestis tööd 979 inimesele. Lisaks Soomele ja Eestile tegutseb SOK ka Lätis, Leedus ja Venemaal.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara