Kilk: mul on 5000 lammast

Ärimees Rein Kilgil kasvab Palamuse
lambafarmis 5000 isendit ja igal aastal kasvab kari kaks korda.

"Ma olen käinud tuntud lambakasvatusmaades ja sealt ei tule sugugi nii hea lammas, kui on Eesti oma," tunnistab ärimees Kroonikale.

Ta lisab: "Me peame Eesti lamba söömisega ettevaatlikud olema, sest see viib lihtsalt keele alla." Hiljuti tutvustas Kilk oma uut toiduainetekontserni Pere. "Lähiaastatel ma börsile ei tule, aga paneme objektiivse suurusega mahu kokku, asju ei saa väikselt teha. Ma arvan, et toiduainetegrupi maht võiks olla miljardi krooni ringis," rääkis ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara