Savisaar: alkohol võiks üldse kaduda tavakauplustest!

Tallinna linnapea Edgar Savisaar leiab, et
parim oleks, kui alkoholi ei müüdaks samades kauplustes, kus inimesed käivad
igapäevaoste tegemas.

Keskerakonna liider rääkis Tallinna linnavalitsuse online-pressikonverentsil, et alkoholi ei peaks kindlasti müüma samades kauplustes, kus inimesed käivad igapäevaselt kaupa ostmas ning lisas, et on tulnud aeg hakata viina, õlut ja veini müüma selleks spetsiaalselt kohandatud poodides.

„Kehtiv alkoholipiirang on toonud kasu Tallinnale ning selle mõjud ulatuvad ka Tallinnast kaugemale,“ on linnapea veendunud. Üks argumente, miks Tallinn piiras alkoholi müüki alates kella 20.00-st oli linnapea sõnul asjaolu, et noorte hulgas hoida ära spontaanseid alkoholioste, kus istutakse koos ja arutatakse, et läheks ostaks mõned õlled.

"Reformierakond võib ju seista vastu piirangutele alkoholi müümisel, lõpuks jääme ikkagi meie võitjateks," ütles Savisaar veendunult. Tema meelest on aeg astuda järgmised alkoholismi levikut pidurdavad sammud nii alkoholi reklaamimisel kui ka alkoholi müügi osas üldiselt.

„Meenutage, kui lahe oli olla suitsetaja kümmekond aastat tagasi! Praegu enam nii ei arvata ning suitsetajate võimalusi piiratakse järjekindlalt. Samamoodi käib käsi ka nendel, kes teenivad alkoparunite huvisid,“ sõnas linnapea kindlameelselt.

Savisaar rõhutas, et temale ei meeldi kui lastele näidatakse televiisorist, kui äge on napsi võtta, lisades, et alkoholireklaam võiks üldse olla keelustatud.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Blogid

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara