Mölder: ekslik on arvata, et hakkame Dorpatist tohutult teenust tellima

Tartu linnavalitsuse sekretär Jüri Mölder
kummutas väite, nagu hakkaks Tartu linnavalitsus suuremat sorti koostööd tegema
Tartu ärimehe Neinar Seli vastvalminud hotelliga Dorpat.

"Sügavalt ekslik on arvata, et hakkame Dorpatist nüüd tohutult teenust tellima," ütles Mölder ägedalt Tartu Postimehes esitatud väitele kommentaariks ning lisas, et kära, mis tekkis, ei väljenda kindlasti tegelikku olukorda.

Linnavalitsuse sekretäri sõnul on linnavalitsuse poolt tasutavate külaliste majutuste arv väike ja peamiselt kasutatakse selleks Uppsala ja Tampere maja, mis mõlemad kuuluvad Tartu linnale ning on asutatud koostöös sõpruslinnade Tampere ja Uppsalaga. Kui need on täis, kasutatakse ka teisi hotelle.

Mölder ei eita, et Tartu linnavalitsusel on kokkulepped teatud hotellidega letihinnast madalama teenuse kasutamiseks. Neid realiseeritakse eelkõige suurte külaliste arvu korral või kui tegemist on väga kõrgete külalistega. Lepingud ei garanteeri ühelegi hotellile konkreetseid külastusi, vaid neid kasutatakse vastava vajaduse tekkimisel ja vabade tubade olemasolul.

Kui mõni hotell soovib Tartu linnavalitsusega lepingut sõlmida, tuleb selleks ise huvi üles näidata. Kui hotell teeb pakkumise ning ühtlasi vastab linnavalitsuse nõuetele, on tulevane koostöö Mölderi sõnul võimalik.

Praegu on Tartu linnavalitsusel koostöö Tartu hotelliga, Londoni ja Pallasega. Barclay hotelliga oli tihedam koostöö kuni 2005. aastani.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara