Hawaii Express: meie ei mõtle paljale naisele pointi juurde

Hawaii Expressi turundusjuhi Priit Salumäe
arvates mõjub napis riietuses naisterahvas reklaamis visuaalselt
nauditavalt ning toob rõõmu kõigile, ometi ei mõelda Hawaii Expressis
paljale naisele tema sõnul pointi juurde, vaid ikka
vastupidi.

"Me ei tee nii, et mõtleme paljale naisele point'i juurde, vaid ikka vastupidi, " rääkis Priit Salumäe aripaev.ee päevaküsimusele vastates napis rõivastuses naiste kohta reklaamis. Samas märkis ta, et kui räägime surfist või tantsutüdrukutest, siis on tema sõnul arusaadav, et paljast ihu peab kuskil olema.

Viimasel ajal on napis rõivastuses naised Hawaii Expressi reklaamidel Salumäe sõnul vähenenud. "Varem olid küll mõned reklaamid, kus napis rõivastuses naisi kasutati," rääkis Salumäe.

Tema sõnul pole alastuse vähenemine reklaamides tingitud asjaolust, et see ei sobi nende ettevõttele, või ei müü, pigem vastupidi. Kuid enne peab turundusjuhi sõnul olemas olema sobilik reklaami idee ning alles siis vaadatakse napi rõivastuse või ihu paljastamise järele.

"Talve chill'i reklaamis olid meil spordipesus mees ja naine ja neile ulatati paberist välja lõigatud riided, sellised, nagu nukkudel vanasti olid ," tõi Salumäe napi riietuse reklaamimise vajalikkust ja kohasust välja.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara