Lang: kindlasti ei tee ettepanekut seadusmuudatuse tühistamiseks

Justiitsminister Rein Lang ütles
aripaev.ee-le, et temal ega justiitsministeeriumil ei ole kohe kindlasti plaanis
teha valitsusele ettepanekut 15. märtsil karistusseadustikus kehtima hakanud
seadusmuudatuse tühistamiseks.

"Ei kavatse tühistada," vastab Lang kärmelt ja valjuhääleliselt küsimusele, mida võtab ette justiitsministeerium Kaupmeeste Liidu (EKL) ja Eesti Turvaettevõtete Liidu (ETEL) pöördumise asjus sise- ja justiitsministrile.

Veel ütleb justiitsministeerium, et tema meelest on tühistamine täiesti mõttetu ja lausub, et ega alla tuhande kroonise asja varguse eest karistamisega väärteo korras ei ole pisivaraste jaoks elu muutunud mingiks peoks.

"Rohkem ma ei kommenteeri," ütles Lang ja katkestas kõne.

Eile edastasid Kaupmeeste Liit (EKL) ja Eesti Turvaettevõtete Liit (ETEL) sise- ja justiitsministrile pöördumise, milles nõutakse kevadel muutunud Karistusseadustiku ennistamist.

Pöördumises viidatakse asjaolule, et 15. märtsil kehtima hakanud karistuspoliitikat liberaliseeriv seadusemuudatus on vastupidiselt kavandatule ja ametlikule kuritegude statistikale õiguskorra rikkumiste arvu hoopis kasvatanud, teatasid liidud.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara