G4S: poevarguseid on sel aastal kolmandiku võrra rohkem

Turvakontserni G4S Eesti töötajad andsid
tänavu kümne kuu jooksul politseile õiguskorra rikkujaid üle 6762 korral, 70
protsendil juhtudest ehk 4618 korral oli tegemist poevarguselt tabatutega.

Mullu samal perioodil andsid G4Si turvatöötajad poevargaid politseile üle 3096 korral. Poevargustelt tabatute arv on aastaga seega suurenenud 33 protsendi võrra.

G4S sõnul suurenes poevarguste arv sel aastal hüppeliselt pärast märtsis kehtima hakanud karistusseadustiku muudatust, millega dekriminaliseeriti alla tuhande krooni väärtuses sooritatud korduvad vargused, mis sellest ajast alates lähevad kirja väärtegudena.

„Kui jaanuaris ja veebruaris andsid G4Si turvatöötajad politseile üle keskmiselt 10 poevarast päevas, siis märtsist oktoobrini oli päeva keskmine politseile üle antud poevaraste arv 16,“ teatas G4S avalike suhete direktor Andres Lember pressiteates.

G4S valvab enamikku Eesti suurematest kaubanduskeskustest

Muude korrarikkumiste tõttu andsid turvakontserni G4S Eesti töötajad üheksa kuu jooksul politseile üle 2144 inimest. Seda on 172 võrra rohkem kui mullu samal perioodil.

AS G4S Eesti kuulub rahvusvahelisse turvateenuseid ostutavasse kontserni Group 4 Securicor. Kontserni 2006. aasta kogukäive oli 108 miljardit Eesti krooni, selle tütarettevõtetes rohkem kui 110 maailma riigis töötab kokku üle 500 000 inimese.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara