Kaubamaja puhaskasum kasvas 60 protsenti

Tallinna Kaubamaja kontserni 9 kuu käive
kasvas möödunud aasta sama perioodiga võrreldes 41%, puhaskasum aga lausa
60%.

Üheksa kuuga tegi kontsern käivet 4,2 miljardit kroonini, mis on 1,2 miljardit krooni enam kui aasta varem. Puhaskasum kasvas 280 miljoni kroonini, mis on 105 miljonit krooni enam kui 2006 aasta samal perioodil, teatas ettevõte börsile.

2006. aasta käibe- ja kasuminumbrid ei sisalda autokaubanduse ärisegmendi tulemusi.

Kaubamajade ärisegmendi 9 kuu käive oli 1,1 miljardit krooni, kasvades võrreldes samaväärse perioodiga 2006. aastal 23%. Puhaskasum rohkem kui kahekordistus, kasvades 96,1 miljoni kroonini.

Supermarketite ärisegmendi 9 kuu käive oli 2,7 miljardit krooni, kasvades võrreldes samaväärse perioodiga 2006 aastal 30%. Puhaskasum kasvas 144,7 miljoni kroonini, mis on 56,6 miljonit krooni enam kui 2006. aasta samal perioodil.

Kinnisvarade ärisegmendi 9 kuu käive koos segmentide vahelise käibega oli 73,2 miljonit krooni. 2007. aastal toimunud arvestuspõhimõtete muutumise tõttu (2007 müügitulu ei sisalda rendipindade kommunaalteenust) vähenes käive 2006. aasta samaväärse perioodiga 11%. Võrreldavad tulemused oleksid näidanud 8% kontsernivälise käibe kasvu ning 1% segmentide vahelise käibe kasvu. Puhaskasum vähenes 33%. 2006. aasta kasum sisaldab erakorralist tulu ning 2007. aasta kasumit mõjutavad käivitunud arendusprojektid Lätis.

Autokaubanduse ärisegmendi 9 kuu käive oli 417,1 miljonit krooni ning puhaskasum 8,5 miljonit krooni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara