Nõgene: Norde Centrum ajab mind närvi

Teater Vanemuise teatrijuhi Paavo Nõgese
sõnul on võrreldes muu maailmaga teeninus Eestis üldiselt ikka väga hea aga
õhtused toidupoe järjekorrad Norde Centrumis ajavad küll närvi.

Nõgene ütles, et teda ajab närvi kui õhtul peale tööd on Norde Centrumis järjekorrad kuni 20 minutit. Ometigi on seal umbes 12- 13 kassat, millest aga tööjõu puuduse või kokkuhoiu eesmärgil pannakse tööle kõigest pooled.

"Ma olen üsna rahulik inimene ja ei lase ennast häirida aga mind ajavad närvi pikad järjekorrad," ütles Paavo Nõgene pärast väikest mõttepausi. Kui on poes ette nähtud 12 või 13 kassat, siis võiks need ikka kõik töötada ka, märkis ta.

"Tallink ei osta ju kahte laeva ja ei jäta ühte neist sadamasse seisma," tõi Nõgene välja võrdluse selgitamaks olukorda, kus olemas on kõik tingimused paremaks ja efektiivsemaks teeninduseks, aga seda lihtsalt mingil põhjusel ei tehta.

Paavo Nõgene oma probleemiga poe poole pöördunud pole. Nagu ka kõik teised loodab ta, et äkki keegi teine kaebab poe juhatusele nende võimatu teeninduse kohta.

Üldiselt on Vanemuise teatrijuhi kogemused Eestis pakutava teenindusega positiivsed ja võrreldes muu maailmaga on tema sõnul teeninus Eestis ikka väga tugeval tasemel. Teisalt leiab ta, et selle võib mingil määral ka patriotismi alla liigitada. Eesti inimest peab Nõgene üsna heaks teenindajaks.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara