Kaubanduse TOP: hulgimüügis esimene Silberauto, jaemüüjana Selver

Jaemüüjate TOPi võitja ASi A-Selver ostu-
ja turundusdirektori Iivi Saare sõnul on ettevõttel tipus püsida aidanud
murrangulistel hetkedel tehtud õiged strateegilised valikud.

„Veel viis aastat tagasi murdsime tõsiselt pead, kuidas jõuda kasumisse,“ meenutab Saar. „Nüüd oli Selveri käesoleva aasta poolaasta kasum 78,1 miljonit krooni, mis laienemisfaasis on meie hinnangul väga hea tulemus.“ Ta lisab, et aeg-ajalt on Selver ära taibanud turu tulevikuarenguid. „Näiteks Selveri Köögi arendamine oli väga õige otsus,“ tõdeb Saar. „Järgmisel nädalal avame uue Selveri keskusköögi.“

Hulgimüüjate esimese, ASi Silberauto omaniku Väino Kaldoja sõnul saab firma olla edukas ainult siis, kui suudab pakkuda tooteid ja teenuseid, millega klient rahule jääb. „Rahulolu teke on laiapõhjaline ja täna pakub meie teotahteline ja koolitatud meeskond väga laia segmendiga tippklassi toodangut,“ kinnitas Kaldoja. Kaldoja uskus, et edukuse jätkusuutlikkuse üheks näitajaks on eesmärgid. „Meie eesmärgid number üks, kaks ja kolm on kliendirahulolu ja alles neljandale kohale jääb kasumi teenimine,“ kinnitas ta.

Jae- ja hulgikaubanduse TOPid ilmusid 15. novembri Äripäevas.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara