Valga lihatööstuse emafirma investeerib Lõuna-Eestisse

Valga lihatööstuse emafirma Atria
investeerib sel aastal lihatööstusesse ja loomakasvatusse 120 miljonit
krooni.

Atria Baltic uue juhataja Kadri Körkkö sõnul investeeritakse tänavu 80 miljonit Lõuna-Eesti loomakasvatusse ja 40 miljonit lihatööstuse uuendamisse. Valga lihatööstus eristub teistest loomakasvatuse tõttu, kirjutas Valgamaalane.

Lisaks tööstusele ja Eesti ühele suurimale tapamajale omatakse viite sea- ja ühte piimafarmi.

„Atria konkurentsieelis Eestis on eelkõige loomakasvatus ja moodsaim tapamaja, mõlemad aitavad vähendada liha sisseostu riske nii hinna kui ka kvaliteedi osas. Kindlasti on suureks abiks meie ettevõtte pikaajalised tootmiskogemused,“ lausus Atria Baltic kontserni uus müügidirektor Veimo Beilmann.

Praegu keskendutakse Körkkö sõnul kõige enam pakkeliini ostmisele ja logistika arendamisele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara