Mõis: ma ei saa aru, kuidas linnapea on partei liige

Tallinna visioonikonverentsil diskuteeriti
Tallinna linnapea poliitilise kuuluvuse üle ning jõuti üksmeelele, et kuigi
erakonda kuuluvusest lõplikult ei pääseta, pole praegune olukord linna
arengut soodustav.

„Ma ei saa aru, kuidas linnapea on mingi partei liige, veel vähem juht. Mujal ei ole nii,“ rääkis ettevõtja ja endine Tallinna linnapea Jüri Mõis Helsingi linna eeskujuks tuues Tallinna linnapeast. Tema sõnul trügivad omavalitsused oma ülesandepiiridest välja just liiga suure politiseerituse tõttu.

Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut on Jüri Mõisa mõttega päri, ning lisab, et liigne politiseeritus ei aita linna arengut edasi. Teisalt jälle ei suhtuks tema niivõrd äärmuslikult linnapea politiseeritusse ning arvab, et tegelikult on tõde kusagil keskel.

Riigikogu liige ja endine Tallinna linnapea Ivi Eenmaa on veendunud, et parteitu linnapea kedagi poliitilisest linnavolikogust ei päästa.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara