Taube: teenindajate leidmine on muutnud natuke kergemaks

A-Selver ASi juhataja Ain Taube ei julge
prognoosida kardinaalseid muutusi järgmisel aastal tööturul.

„Raske küsimus. Nii võib juhtuda,” vastas ta küsimusele, kas järgmisel aastal on ettevõtjatel lihtsam endale töötajaid leida. „Väga suurt ja olulist muutust ei julge ma prognoosida,” ütles Taube teenindussektori kohta.

Taube ütles, et A-Selveril on juba praegu kergem leida töötajaid võrreldes aasta algusega ja kevadega. „Olukord on rõõmsam, aga järjekorda ukse taga kindlasti ei ole,” märkis ta.

Taube sõnul on endiselt problemaatiline näiteks Tallinnas teenindajate leidmine. „Raske on leida häid töötajaid, kes oskaks ka riigikeelt,” nentis ta, lisades, et mujal Eestis on töötajate leidmine lihtsam.

Taube ei osanud öelda, kui palju on A-Selver tõstnud oma teenindajate palka sel aastal, aga märkis, et see kasv on kindlasti olnud kõrgem kui riigis keskmiselt. Ka järgmisel aastal prognoosib Taube teenindajatel palgatõusu, kuid kui suurt, ei soovinud ta hetkel välja öelda.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara