Veeavarii korteris uputas lukspoode

Vastavatud eksklusiivse Rotermanni
kaubamaja kohal asuva korteri veeavarii uputas ostumeka butiike, millest üks
jääb seetõttu suletuks veel mitmeks kuuks.

Ganti kaupluse juhataja Tiia Nurmoja sõnul sai ta õnnetu shy;sest teada reede ööl vastu laupäeva, kui kella kahe ajal helistati ja teatati veeavariist. «Tekkis paanika, kuna poel ei olnud lühikese tegevusaja jooksul veel kindlustuslepingut sõlmitud, mis tähendab, et kahjud oleks jäänud enda kanda,» rääkis Nurmojam, kirjutas Postimees.

Kohale saabudes selgus aga, et vesi oli Ganti poe siiski puutumata jätnud.

Suuremast hävingust pää shy;ses ka noorteriideid müüva G-Stari esinduse kaup, kuid eriti halvasti läks Matinique’i poel, mille uksed jäid laupäeva hommikul suletuks.

Poe omaniku Annika Rei shy;ma shy;ni sõnul võib pood jääda suletuks veel kaheks-kolmeks kuuks, kuna vee hävitustöö oli nii põhjalik, et peale kõlbmatuks muutunud kauba tuleb välja vahetada mööbel; seinad-laed, halvemal juhul ka põrandad, tuleb taastada remonditööde käigus.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara