Kristiine linnaosa kaebas Prisma alkoholimüügiga seotud kohtuotsuse edasi

Kristiine linnaosa valitsus esitas
apellatsioonkaebuse Tallinna halduskohtu otsusele Prisma
alkoholinõuete rikkumise asjas, teatas linnaosa valitsus.

Kristiine Linnaosa Valitsus leiab, et I astme kohtu otsus on põhjendamatu ja vastuolus seadusega. Otsus alkohoolsete jookide jaemüügiõiguse registreering korduvate rikkumiste eest tühistada oli antud juhul ainuõige ning vajalik, arvestades Prisma poolt toime pandud rikkumiste tõsidust.

Esimese astme kohus pole arvestanud Kristiine linnaosa valitsuse sisuliste põhjenduste ja seisukohtadega. Kohus jättis täielikult analüüsimata ja arvestamata avaliku huvi piirata alkohoolsete jookide kättesaadavust alaealistele.

Kristiine linnaosa valitsus leiab, et situatsioonis, kus alkoholiga seonduvad probleemid ühiskonnas aina süvenevad, tuleb reageerida otsustavalt, et olukorda parandada. Ettevõtjate majanduslike huvide eelistamine ühiskonna heaolule ning turvalisusele ei ole antud kontekstis põhjendatud. Prisma alkoholiloa tühistamine oli antud juhul vähim võimalik samm, mida Kristiine linnaosa valitsus kui piirkonna turvalisuse ja heaolu eest vastutaja, sai teha.

Antud juhtumist alguse saanud ühiskondlik diskussioon ning tagasiside on näidanud ning Kristiine linnaosa valitsust veennud, et alkoholiga kaasnevatesse probleemidesse suhtutakse ühiskonnas aina tõsisemalt ning piirkonnas elavad lapsevanemad ja kooliõpetajad on avaldanud selles osas meile ka suurt toetust.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara