Jan Uuspõld: alkoholireklaam tuleb keelata

Näitleja Jan Uuspõld, kes tähistab täna oma
34.sünnipäeva, rääkis Raadio 2 saates "Kõik puhuvad!", et Eestis kasvatatakse
alkohoolikutest järelkasvu.

Alkoholireklaami keelustamist sooviv Uuspõld on selleks valmis tegema avalikku kampaaniat.

"Sarnaselt alkoholile võin ma ju kokaiini, amfetamiini ja kanepit ka reklaamima hakata!? Nad liigituvad kõik kategooriasse, mis keerab inimeste elu p***se. Sama on kasiinodega. Kui kasiinohaigusega pereisa saab palga kätte, siis ei pea kasiino talle koduteel ette jääma. Härra Karu (Armin Karu- toim.) jutt, et see on lõbu, on jama,“ rääkis Uuspõld raadiosaates oma suhtumisest mõnuainetesse.

"Meil on väga paljud inimesed sellega hädas. Teeksin palju suuremaid ja julgemaid samme, et seda piirata," ütles korduvalt alkoholi tõttu korda rikkunud Uuspõld ning lisas, et tema arvates on alkohol võrdväärne kokaiiniga, mõlemad on ju sõltuvust tekitavad ained.

Õlletehase reklaamnäona töötanud Uuspõld ei pea oma avaldust vastuoluliseks. "Nii kaua kui reklaam on lubatud ja see on mu töö, pean seda tegema. Aga et ma selles ise kaasa löön, seda enam saan rääkida, et alkoholireklaam tuleks ära keelata."

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara