Advokaadid tutvustasid täna konkurentsiraamatut

Advokaadibüroo Clifford Chance
ning advokaadibüroo Sorainen noored advokaadid kirjutasid Euroopa
Liidu ja Eesti konkurentsiõigust käsitleva raamatu.

Kaarli Harry Eichhorn töötab advokaadibüroos Clifford Chance ning Carri Ginter advokaadibüroos Sorainen. Lisaks peab Ginter Tartu Ülikooli õigusinstituudi Euroopa õiguse lektori ametit.

„Eestis on spekuleeritud kütuse jaemüügituru erinevate kokkulepete teemadel, Euroopa Komisjon on aga sel aastal trahvinud kartellide vastase võitluse raames ettevõtjaid kokku rohkem kui 3 miljardi euro ulatuses,” põhjendas Ginter konkureinstiõiguse aktuaalsust pressiteate vahendusel.

„Samuti saavutas Komisjon hiljuti Euroopa esimese astme kohtus pretsedenti loova võidu Microsofti üle,“ lisas Eichhorn. „Kõik see viitab konkurentsiõiguse olulisele staatusele Euroopa Liidu poliitikate hulgas ning sunnib ettevõtjaid pöörama üha suuremat tähelepanu konkurentsiõigusele."

Värske konkurentsiõiguse raamat sisaldab nii konkurentsi põhitõdesid kui ka valikut Euroopa Kohtu lahendeid ja otsuseid.

Äriõigusele spetsialiseerunud advokaadibüroo Clifford Chance tegutseb kolmel peamisel turul, milleks on Ameerika Ühendriigid, Aasia ja Euroopa. 20 eri riigis tegutseva firma 20 büroos töötab kokku 3800 juristi ja advokaati.

Advokaadibüroo Sorainen tegutseb Balti riikides ning on spetsialiseerunud äri- ja kaubandusõigusele. Kolme riigi peale kokku omab ta 100 juristi ja advokaati.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara