Victoria Beckham aitab tõsta Marks Spenceri aktsiat

Victoria Beckham, kes ostis sügisel
Suurbritannia suurimast rõivaketist 149 naela (3300 krooni) maksvad nahkriided,
aitab tõsta ettevõtte kasumit, kirjutab Bloomberg.

Nii Marks Spencer (M S) kui ka moekaubamaja Next aktsiad võivad järgnevatel aastatel langustrendi murda tänu ettevõtete strateegiale pakkuda eksklusiivseid ja kallimaid riideid, ennustavad analüütikud. M S aktsia hind võib järgmise 12 kuuga kerkida analüütikute hinnangul 28 protsenti, Nexti aktsia koguni 37 protsenti, selgub Bloombergi kogutud andmetest.

Pärast seda, kui poplaulja Victoria Beckham ostis sügisel Marks Spencerist nahkriided, osteti kompanii esinduskaubamajast sama kollektsiooni riided nelja päevaga, kinnitas uudisteagentuurile ettevõtte pressiesindaja Clare Wilkes. „Tarbijad soovivad eksklusiivsust ja brändi, mis aitab eristuda," kinnitas moekettide valitud strateegia õigsust Suurbritannia jaekaubanduse analüüsikeskuse Verdict analüütik Maureen Hilton.

Marks Spencerit katvatest analüütikutest soovitavad 16 neist aktsiat osta, viis hoida ning kolm soovitavad müüa. Nexti aktsiat soovitavad osta 17 analüütikut, viis soovitavad osta ning kolm analüütikut soovitavad müüa.

Täna on Marks Spenceri aktsia hind kerkinud 1,55 protsenti 557,50 Suurbritannia pennini, Nexti aktsia on kallinenud 1,2 protsenti 1621 pennini.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara