Schengen annab põhjust piiripidustusteks

Läheneva Schengeni õigusruumiga liitumise
vaimus toimuvad Eesti erinevates piiriületuskohtades vilkad ettevalmistused
neljapäeva ööks vastu reedet.

Tallinna Sadamas tervitab piirivalveameti andmetel Vanasadama B terminalis piirivalveameti peadirektori piirivalvekolonel Roland Peets esimesi reisijaid. kõiki huvilisi tuleb vaatamata hilisest tunnist tervitama piirivalve orkester.

Ikla piiripunktis toimub piirivalveameti sõnul samuti suuremat sorti üritus, kus esitletakse uut piirivalve ja politsei ühist teenistusvormi. Seda hakkavad piiril patrullivad ametnikud kandma edaspidi. Lisaks toimub piiril töötavate piirivalvurite pidulik ülesrivistamine. Ikla külas toimub piirivalveameti avalike suhete sõnul peale ametliku osa lõppu külasimman, kus esinevad rahvatantsijad ja koorilauljad.

Kell 23.30 võtavad sõna Ainaši linnapea ja Häädemeeste vallavanem. Ajaleht Koduvald kuulutuse andmetel kutsutakse kõiki tantsima nii püstitatud lõkke ümber Eestis kui ka Läti Ainaži rahvamaja avaratesse ruumidesse.

Valga linnas leiab aset Schengeni õigusruumiga liitumise järel riigipiiri pidulik avamine Valga ja Valka linnapeade poolt. Pidustused jätkuvad 21.detsembri hommikul ja kestavad vahelduva eduga kogu päeva. Piirivalveameti kodulehelt võib lugeda, et 21.detsember lõpetatakse Rujena ja Viljandi tänava piiripunkti juures asuvas ööklubis "Yes".

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara