Autor: Kaubandus.ee • 25. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laatre: Prisma juhtumiga on vähe ühist, ostja oli täisealine

Rimi esindajad kutsuvad avalikkust üles mitte kiirustama ajast ette. Rimi Eesti Food AS juhatuse liikme ja tegevdirektori Ruth Laatre sõnul oli Prisma juhtumiga on vähe ühist, paralleelide tõmbamine on asjatu, ostja oli täisealine.

Pole mõtet rääkida vormis „juhul kui” ning spekuleerida, mida üks või teine osapool võib teha. Abilinnapea Jaanus Mutli andis oma avalduses selgelt mõista, et kõik selgub menetluse käigus.

"Tuletame meelde, et olime esimesed, kes linna juhtumist teavitasid ning ei saa kindlasti kinnitada meedias jäänud muljet, et kavatseme linna vastu kohtusse minna. Vastupidi – tahame linnaga ning abilinnapeaga kõigiti koostööd teha," teatas Rimi Eesti Food AS juhatuse liige ja tegevdirektor Ruth Laatre.

"Prisma juhtumiga on vähe ühist, paralleelide tõmbamine on asjatu. Ostja oli täisealine, eksimus oli ühekordne ning asjaolud on hoopis teised. Tegemist oli inimliku eksimusega, mis tulenes algaja töötaja kogenematusest.

Oleme juurutamas kassasüsteemi, mis sellised vead tulevikus kindlalt välistab ning rakendame selle juba käesoleval aastal. Kindlasti selgitame nii antud kassapidajale kui ka kõigile Rimi töötajatele veelkord linnas kehtivat alkoholimüügi korda.

Austame kõigi nende omavalitsuste, kus tegutseme, reegleid ning määrusi ja peame kinni Eestis kehtivatest seadustest. Võimalikust kohtuasjast rääkida on seega selgelt enneaegne spekulatsioon.

Rimi on Tallinna linnaga positiivses dialoogis," seisis kaubandusketi juhi läkituses

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757