Rimi: litsentsi kaotamisel kasutame Prismaga sama käekirja

Rimi Eesti Foodi hüpermarketite direktor
Irina Raudsepp ütles täna aripaev.ee-le, et kui linn peaks kaupluselt
alkoholimüügi litsentsi ära võtma, läheksid ka nemad Prisma eeskujul
kohtusse.

„Me ei ole otseselt veel tagasisidet linnalt saanud, kuid kui peaksime alkoholimüügi loa kaotama, kaebame otsuse kindlasti edasi,“ ütles Raudsepp. „Kasutame Prismaga sama käekirja, et end kaitsta. Seda, mis Prismaga juhtus, mäletavad kõik.“

Raudsepa sõnul kaitseb kauplustekett müüjat väga just seetõttu, et tegu on uue töötajaga. „Kui vea oleks teinud kogenud müüja, kes on katseaja läbinud, siis oleks asi teine, aga antud juhul oli tegu müüjaga, kes oli alles jaanuari keskel tööle võetud ja kes oli sel päeval esimest korda õhtuses vahetuses,“ selgitas ta.

Kui Prismades ja Selverites kasutatakse juba praegu kassasüsteeme, mis rikkumisi juba eos takistab, siis Rimides vastavaid kassaaparaate veel ei ole. Raudsepa sõnul on kassade uuendus Rimi jaoks prioriteet ja need kavatsetakse kasutusele võtta lähema poole aasta jooksul.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara