Allar Levandi avab Tartus uue spordipoe

Sõbra tänava kaubahoone ruumides avab uksed
spordikauba pood A T Sport, mille üks osanikke on endine kahevõistleja Allar
Levandi. Varem kasutas neid ruume Tarmeko mööblikauplus.

Märtsis avatav spordipood on keskendunud peamiselt talispordikauba müügile, suviti tegeletakse jalgratastega, kirjutas Tartu Ekspress. Varem tegutses A T Sport Sepa keskuses, kuid poe osaniku Levandi sõnul oli see variant ainult ajutine. „Suurematesse ruumidesse kolimine oli meil kohe algusest peale plaanis,” sõnas Levandi. Uues kohas on piisavalt ruumi ja kaupluses saab koha isegi allüürnik, kes hakkab vahendama motospordiga seotud kaupa.

Levandi sõnul keskendutakse põhiliselt Salomoni kaubamärgi esindamisele. „Salomonilt on meil pakkuda täielikku valikut, aga üldiselt tahame uues poes ikka oma põhijoont ajada. Selleks on professionaalne teenindus oma ala spetsialistide abil,” rääkis Levandi. Tema sõnul hakkavad ratta- ja suusaspordi alal nõu andma ja hooldust pakkuma oma ala asjatundjad.

Levandi hinnangul on Tartu turg küllaltki kitsas, kuid ometi on siin võimalus läbi lüüa. „Eks iga piirkond on natuke erinev ja eks me siis peame ka vaatama, mis Tartus inimestele pakkuda tuleb,” sõnas Levandi.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

Teabevara