Autor: Kaubandus.ee • 28. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kose ei soovita kopeerida turul olevaid restorane

Superkokk Imre Kose ei soovita algajatel ettevõtetele sattuda libedele teele, tema sõnul ei tasu kopeerida juba turul olemasolevaid restorane.

Kose paneb alles alustavatele toitlustusettevõtetele südamele, et nad ei kopeeriks turulolevaid ettevõtteid, vaid mõtleksid ise midagi originaalset välja.

Samuti rääkis Kose Äripäevale, miks ta loobus palgatööst.

"Üks põhjusi, miks ma olin palgatööst valmis loobuma, oli see, et kui ma teen 14- 15 tunniseid tööpäevi, aga seda panust ei hinnata, siis miks ma peaksin seda tegema. Ma pigem töötan siis oma firma heaks, kui nii kui nii tunde ei loe."

Ka praeguses ametis teeb Kose pikki tööpäevi. "Kuna töö meeldib, siis ma kella ei vaata. Kui asjad on vaja ära teha, siis nad on vaja ära teha. Kui aga ennast väsinuna tunnen, on mul alati võimalus võtta nädalavahetus vabaks ja minna kusaagile akusid laadima, " sõnas Kose.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757