Kaubamaja Osturalli laieneb veel seitsmesse linna

Kaubamaja Osturallil osalevad esmakordselt
Kabamaja uue tütarfirma Suurtüki Kinga- ja Nahaäri 16 kauplust üle Eesti ehk
Osturalli jõuab lisaks Tallinnale ja Tartule veel seitsmesse Eesti
suuremasse linna

Homme algavale Osturallile ootavad Tallinna ja Tartu Kaubamaja ligi 400 000 külastajat, teatas firma.

„Selle aasta Osturalli suurim uudis on esmakordselt kampaanias kaasa lööv Suurtüki Kinga- ja Nahaäri,“ rääkis Tallinna Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor Enn Parel. „Osturallil soovime anda tarbijale võimaluse soetada hea hinnaga kaupa lisaks Tallinnale ja Tartule ka Suurtüki kauplustes Maardus, Pärnus, Kuressaares, Jõhvis, Rakveres, Narvas ja Võrus.“

Tallinna ja Tartu Kaubamajas leiab spetsiaalselt Osturalli jaoks hangitud tooteid kõikide peamiste tootegruppide hulgast. Näiteks Marc Aurel ja Guess by Marciano kollektsioonid Naistemaailmas, Dell sülearvutid Digimaailmas, Columbia ja IcePeak spordirõivad Spordimaailmas, Villeroy Boch nõud ja söögiriistad Kodumaailmas.

„Vastupidiselt üldisele hinnatõusupaanikale võime ütelda, et kõik Osturalli kaubad on endiselt saadaval väga hea hinnaga ja hinnad ei ole tõusnud,“ kinnitas Tallinna Kaubamaja ostudirektor Andres Käär. „Lisaks tavapärastele rallihindadele ootab külastajaid mitu korda päevas veel „õnnelik rallitund“, mil teatud kaubad on saadaval veelgi soodsama hinnaga. Kaubamaja planeerib kahes linnas kokku päevakäibeks keskmiselt 8 miljonit krooni.“

Eelmistel Osturallidel on suurt tähelepanu pälvinud ülisoodsate väikeautode müük. „Ka seekord paisatakse müüki 10 uuendatud väikeautot Kia Picanto, mida Eestis esmakordselt ongi võimalik näha Osturallil,“ rääkis Andres Käär. Uued Kiad on läbi teinud stiilimuutuse ja saanud paremad audioseadmed. Värvidest on valida punase ja halli vahel ning Kiade hinnaks on 109 000 krooni.

„Lisaks osturõõmule aitab kaunist kevadmeeleolu luua tänaval toimuv kevadlillede ja aiakaupade suurmüük,“ rääkis Andres Käär. Lilleturgu saab külastada Tallinnas Kaubamaja ning Tartus Küüni tänaval.

Rallitajate tuju aitab üleval hoida Kaubamaja meelelahutusprogramm. Selleks on üles seatud spetsiaalne Osturalli TV, mis loob telesilla Tallinna ja Tartu vahele ning mida saab jälgida Kaubamajas paiknevatelt ekraanidelt. Saatekavas on muusika, naljad ning uudised värskete rallikaupade kohta. Neljapäeval astuvad ekraanidel võistlustulle TTÜ Meeskoor Tallinnas ja TÜ Naiskoor Tartus.

Kolmapäeval kell 16 näitavad Kodumaailmades oma pannkookide küpsetamise oskusi lisaks igapäevastele kokkadele ka Kaubamaja direktorid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara