Autor: Kaubandus.ee • 9. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pirita Selver suletakse aprilli lõpust 1,5 kuuks

Pärast laiendustöid suureneb Pirita Selveri müügipind 3,5 korda ja muutub suure valikuga hüpermarketiks nagu Kadaka ja Järve Selver. Viimaste laiendustööde teostamiseks suletakse Pirita Selver 27. aprillist 16. juunini.

„Vajadus suurema Pirita Selveri järgi on olnud ilmselge,“ sõnas Selveri ostu- ja turundusdirektor Iivi Saar. „Usun, et tegu on ühe oodatuima laiendusega Selveri ajaloos. Ehitustööde lõpuleviimiseks tuleb Pirita Selver ajutiselt sulgeda – pooleteiseks kuuks. Kindlasti tasuvad need võimalikud ebamugavused ka tarbijatele end lõpuks mitmekordselt ära. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast.“

„Tänu laiendusele saame oma kliente rõõmustada oluliselt mitmekesisema kaubavalikuga ja kiirema teenindusega. Näiteks tuleb senise 8 kassa asemel Pirita Selverisse 15 kassat. See võimaldab sujuvalt ära teenindada ka suvehooajal hüppeliselt suureneva klientide hulga,“ rääkis Iivi Saar.

Iivi Saare sõnul muutub toidukaupade sortiment senisest suuremaks ja eksklusiivsemaks.

Pärast laiendustöid on kogu Pirita Selveri hoone suurus 7500m², millest moodustab Selveri müügipind ca 4100 m².

Eesti kapitalil põhinevasse Selveri ketti kuulub 26 kauplust, millest üheksa asuvad Tallinnas, viis Tartus ja kaks Pärnus ning üks Viljandis, Rakveres, Kuressaares, Võrus, Valgas, Jõhvis, Jõgeval, Põltsamaal, Narvas ja Kohtla-Järvel. 2009. aasta lõpuks plaanib Selver avada Lätis 15 kauplust. Selveri super- ja hüpermarketite kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.

Ettevõtte 2007. aasta käive oli 3,7 miljardit krooni, Selveri kauplustes sooritati möödunud aasta jooksul enam kui 26 miljonit ostu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757