Leedulane müüb Abramovitši viina

Tänavu jõuab müüki Abramovitši viin,
mille registreeris Suurbritannias oma nimele üks Leedu ärimees juba 2004.
aastal, kirjutas ajakiri Sekret firmõ.

Leedulane Ramunas Kuljušas püüab praegu Abramovitši nimelist viina kaubamärgina registreerida ka Ameerika Ühendriikides. Venemaa patendiamet ütles Kuljušasele ära.

Kuljušas ütles, et ostab uue viina jaoks pudelid Soomest, kuid villida kavatseb ta seda kuskil Ida-Euroopas.

Kuidas suhtub leedulase plaanidesse Venemaa esirikkur Roman Abramovitš, pole teada. Kui püüti aga turule tuua viina Parliament "Special for Chelsea", taotles ta selle keelustamist. Usin viinatööstur jõudis Chelsea fanaatikutele müüa vaid 500 pudelit, siis tuli tal äri lõpetada.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara