Autor: Kaubandus.ee • 14. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubamaja: ABC Kingaga ostsime turuliidri

Tallinna kaubamaja juhatuse esimehe Raul Puusepa sõnul langes valik ABC kasuks seetõttu, kuna tegemist on tugeva turuliidriga, kellel on tugev märk ning meeskond.

"ABC näol on tegemist ühe väga selge turuliidriga, kellel on tugeva kaubamärk ja meeskond. Ma arvan, et meil on ABC-lt kõige rohkem üle võtta ja õppida,“ kommenteeris Puusepp, lisades, et ABC puhul on arengupotentsiaal kõige suurem.

Kuna ABC King veel ametlikult kaubamaja kontsernile ei kuulu, ei soostunud ka juhatuse esimees täpsemalt kommenteerima, millised uued tuuled jalatsiketis puhuma hakkavad.

"Kuna me veel päris omanikud ei ole, ei tahaks ma seda teemat etterutates kommenteerida,“ sõnas Puusepp.

"Praegu ootame Eesti ja Läti konkurentsiametilt luba, mille peaksime saama nii umbes poolteise kuu jooksul. Enne seda ei tahaks teemat kommenteerida. Selge on muidugi see, et kaubamajal, Suurtükil ja ABC-l on oskuste ja ostumahtude liitmisel uued potentsiaalid ja võimalused,“ selgitas mees, lisades, et tulevikus suudavad nad nii Eesti, kui ka Läti turul pakkuda paremat ja varieeruvamat jalatsivalikut.

Küsimusele, kas kaubamaja noolib veel mõnda jalatsimüüjat, vastas Puusepp, et praegu puuduvad ettevõttel taolised ambitsioonid.

"Kaubamaja, Suurtüki ja ABC kokku moodustavad juba sellise mahu, millega on võimalik väga jõudsalt edasi liikuda. Hetkel meil Eestis ostude, ettevõtte ülevõtmise näol ambitsioonid puuduvad,“ rääkis juhatuse esimees.

Eile sõlmisid Kaubamaja kontsern ja ASi ABC King ostu- müügilepingu, mille tulemusena omandab Kaubamaja pooleteise kuu jooksul 100% jalatsikaupmehest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757