Tekstiilitootja koondab töötajad

Toom Tekstiil katkestab Viljandis
madratseid ja kušette tootva tütarettevõtte tegevuse, koondab seal töötanud
inimesed ning loodab tehasehoonele uue omaniku leida.

16 koondatavale saadetud teates põhjendab aktsiaseltsi juhatus oma 19. mail tehtud otsust töömahu vähenemise ja majanduslikult ebasoodsa olukorra tekkimisega, kirjutas Sakala.

Toom Tekstiili juhataja Illimar Toomi sõnul jätkab kontsern madratsite ja kušettide valmistamist Tallinnas, kus see on rentaablim. Nimelt on nende toodete vedu suure ruumivajaduse tõttu kallis ning Viljandi asub logistiliselt kehvas kohas.

Ühtlasi pannakse müüki Viljandis Reinu tee 3 asuv vabrik, kuid see pole ainus, mida Toom Tekstiil müüb: ta otsib ostjat ka Reinu tee 33 paiknevale tehasehoonele, kus tegutseb teine tütarfirma Toom Tekstiil Bedding.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara