Maksimarket lasi krooni kursi vabaks

Kaks Tartu tütarlast olid rabatud
Lõunakeskuse Maksimarketi paindlikkusest Eesti krooni ja euro kursi arvutamisel,
ebasoodsaimal juhul oli euro hind 47,67 krooni, parimal 9,35 krooni.

Tavatu paindlikkus tuli ilmsiks suviste jookide hinnasiltidelt, kus Maksimarket oli toote liitrihinda kroonidest eurodeks teisendades saanud uskumatuid tulemusi näiteks on 1,5-liitrise Gin Mohhito liitrihind kroonides 25,93, aga eurodes 2,49, mis teeb kursiks 10,41, kirjutas Tartu Postimees.

Eurode eest oleks aga mõttekas võtta 0,33-liitrist longerot, mille hind liitri kohta on vaid 82 eurosenti, kuid kroonides 39.09. Selle joogi puhul on kurss koguni 47,67.

Tartu Maksimarketi juhataja Helve Kaljumägi oli avastusest üllatunud, kuid ütles, et vea põhjus pole Tartus, sest kõik sildid koostatakse Tallinnas, Tartus trükitakse need vaid arvutist välja. Vigadele pole seni keegi tähelepanu juhtinud ja ka poetöötajad pole neid avastanud. Kaljumägi nentis aga, et nende poes euro ei kehti, seega on neil siltidel ainult informatiivne tähendus.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara