Õllekuningas Remmel astus restoraniärisse

Cardo ja Kaja Remmel avasid oma Pärnu
koduvillas itaaliapärase pererestorani Si-Si, mis saab olema osa nende pere
elustiilist ja Itaalia kokkadelt õpitud köögist.

Restoran avas neljapäeval uksed külastajatele ning järgmisel nädalal valmib väliterrass. „Si-Si restoran on osake meie pere elustiilist. Ehitasime oma kodu ümber nõnda, et esimesel korrusel ning aias on restoran koos väliterrassiga ning ülemistel korrustel elame perega oma igapäevast elu,” rääkis pikaajaline õllekuningas Cardo Remmel.

Remmelite sõnul on itaaliapärane köök saanud osaks nende pere elustiilist. „Ühest küljest on Itaalia koht, kus pererestoranide traditsioon on väga elujõuline. Teisest küljest on just itaalia köök Kajale ja mulle läbi aegade kõige enam maitseelamusi pakkunud,” ütles Cardo Remmel. „Tõime Itaalia omale koju kätte ja jagame seda teistega,” lisas Kaja Remmel.

Cardo Remmel on olnud üks Eesti pikaajalisemaid ärijuhte, töötades Saku Õlletehases alates kaheksakümnendatest kuni 2005. aastani, jätkates tänaseni tööd õlletehase nõukogu liikmena.

Kaja Remmel on Pärnus asuva restorani Tex Mex ja Tallinna aasiapärase restorani Tao kaasomanik ning juht.


Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Jaekaubandus – kas valida jäik või paindlik laoarvestuse meetod?

Kaalutud keskmine kui lihtsamini hallatav meetod jaekaubanduses, on enam levinud kui FiFO, sest võimaldab lihtsustatud laoliikumist ning kiire jaemüügi puhul üliolulist miinusesse müüki.

Grossi Toidukaubad: tööajaarvestus muutus kordi lihtsamaks

Grossi Toidukaupade poeketi operaatorfirma OG Elekra AS võttis suvel kasutusele uudse Begin’i tarkvararakenduse, mis muudab aeganõudva tunni- ja tükitöö arvestuse paberil automatiseerituks igakuiseks tööaruannete esitamise ning palgaarvestuse ajakokkuhoidvamaks ja läbipaistvamaks.

Statistika

Käsi­raamatud