Autor: Kaubandus.ee • 13. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Remmel: restoraniga äri ajama ei hakka

Eesti Õlletootjate Liidu president Cardo Remmel kommenteeris Pärnus restorani avamist, et see polnud idee, millega äri teha, vaid asjade kokkulangevus.

„Restorani avamise idee polnud see, millega tahaks äri teha. See oli asjade kokkulangevus, näiteks milline kasutus majale leida, ning enda elustiil,“ rääkis Remmel.

Remmel ütles, et näeb jahenenud majanduskeskkonnas riski. „Ükskõik, mis äri. Iga äri on hetkel riskantne avada. Kuid restorani avamise idee ei sündinud üleöö ning see pole ka üheöö äri.“

„Klientide leidmisel lausreklaamile ei rõhu. Hea asi tutvustab ennast ise. Alustamise faasis tuleb teada anda, kuid hiljem tuleb loodud taset hoida,“ rääkis ta.

Remmel ei soovinud investeeringute numbritest rääkida, kuid ta pidas siinkohal sobilikuks mainida sõbra soovitust, et esialgne eelarve tuleb korrutada kahega.

Küll aga lubas ta, et õllevalik tuleb restoranis traditsiooniline. „Pakume Itaalia õlut ning teadagi millist Eesti õlut,“ lisas õllekuningas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757