Xeroxi tänavune kasv Balti riikides mullusest suurem

Kui mullu kasvas printeritootja Xeroxi
käive Balti riikides ligi viiendiku, siis tänavu esimeses kvartalis suurenes
müük enam kui veerandi võrra.

Xeroxi käive Eestis, Lätis ja Leedu oli eelmisel aastal 98,6 miljonit krooni, mis on 19% suurem kui 2006. aastal. Tänavu esimeses kvartalis ulatus ettevõte käive 26,2 miljoni kroonini – kasv eelmise aasta esimese kvartaliga võrreldes oli 26%.

Xeroxi seadmete müügimahu poolest oli mullu Balti riikides esikohal Eesti ligi 38 protsendiga. Xeroxi teatel soovib firma jõuda kontoritehnika müügi ja hoolduse osas Balti riikides esimese kolme sekka.

Xeroxi Balti esinduse juhi Irina Stepanenko sõnul suutis firma järsult parandada oma finantsnäitajaid nii Eestis kui ka kõigis kolmes Balti riigis tervikuna. „Kiiresti kasvav müügimaht ning müüdud toodete spetsiifika annab tunnistust sellest, et järjest rohkem tellimusi tehakse eesmärgiga suurendada töö efektiivsust,” lisas ta. Samuti on tema sõnul järjest rohkem firmasid huvitatud innovatsioonist mitte ainult tehnoloogia valdkonnas, vaid ka dokumendihalduse või dokumendivoogude juhtimises.

Kõige nõutum tootegrupp Balti riikide turgudel on tema kinnitusel personaalsed laserprinterid. Hästi ostetakse ka multifunktsionaalseid A4-laserprintereid väikestele ja keskmistele töörühmadele. Müügimahult kolmas tootegrupp on värvilaserprinterid ning muud multifunktsionaalsed seadmed. Ent just seda tootegruppi peetakse kõige kiiremini kasvavaks.

Xeroxi Balti riikide esindus asub Riias ning tegeleb Xeroxi tootevaliku müügi ja hooldusega. Koostööpartnerite seas on enam kui 150 turustajat ja edasimüüjat. Ettevõtte müügijärgne teenindusvõrk hõlmab Balti riikides rohkem kui kümmet teeninduskeskust.

Juhtivaid digitaalsete trükiseadmete tootjaid Xerox tegutseb 170 riigis ning kokku töötab ettevõttes üle 57 000 inimese.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara