Selveris müüakse krokodilliliha

Juunis avati Selverite kauplustes
gurmeeletid. Kadaka, Järve, Tondi, Merimetsa ja Pirita Selveris müüakse muu
hulgas ka jahutatud krokodilli sabafileed ja krokodillifileed õlis hinnaga 559
krooni/kg, teatas firma.

„Selveri eesmärk on pakkuda oma klientidele võimalikult laia tootevalikut, et nii igapäevased kui pühadeaegsed söögitegemised ja -harjumused ei muutuks rutiinseks, vaid oleksid põnevad ja mitmekülgsed,“ lausus A-Selver ASi tegevdirektor Iivi Saar. „Me soovime, et Selverist leiaks külastaja kõike: alates väga soodsatest igapäevatoodetest kuni hinnalisemate toodeteni, mis sobivad pidupäevalauale ja gurmaanidele. Suuremates Selverites oleme üles seadnud delikatessiletid, kus on suurendatud kalavalik, sealhulgas kvaliteetne valge kala, suurendatud lihavalik. Samuti on valmistoiduletis suurem ja delikatessirohkem valik ning täiendanud oleme ka juustulettide delikatesside valikut. Kuid mõelnud oleme ka mitte ainult toidunautlejatele: maitsestatud jookide sõpradele oleme toonud nõudlikuma maitsega inimeste tarvis ka suurema valiku kakao-, kohvi- ja teesorte.“

Jahutatud valmistoidu letis on Järvel ja Pirital sortimendis 31 erinevat toodet: näiteks Tai kanakaste, Yakitori kanavardad sojaga, Yakitori kanavardad tšilliga, kana punase karri kastmes, Loomaliha Santa Fe kastmes, Hiina kanaroog, Vürtsikad nuudlid, Küpsetatud forell fooliumis, Täidetud paprika, Kapsarull, Singirullid, Dolmad hakklihaga jne.

Lihaletis on müügil talle Saratoga karree, talleliha vardad ning jahutatud pardi rinnafilee ja pardirinnafilee apelsinimarinaadis. Müügil on ka jahutatud põhjapõdra delikatessmaks ja põhjapõdra maksa kotlet.

Külmutatud lihadest on müügil talle Saratoga karree, põhjapõdramaks, krokodilli sabafilee, pardi rinnafilee vaakumpakendis, pardi koib luuga, kevad-tibu, talle kaelafilee.

Kalaleti uutest toodetest võiks esile tõsta sinikarpe, austreid, jahutatud tilaapiat, jahutatud tuura ja paltusefileed.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara