Kalev Spa vabandab kõigi oma klientide ees

Kalev Spa Hotell ja Veekeskus teatas oma
pressiteates, et vabandab kõigi klientide ees juhtunu pärast ning selgitab
allpool täpsemalt eile toimunud õnnetusjuhtumi asjaolusid.

Eile kella 18 paiku toimus Kalev Spa´s veekäitlemise avarii, keldriruumis segunesid väävelhape ja naatriumhüpokloorit, mille tulemusel lendus kogu majas, kuid eriti veekeskuses tugev kloorihais.

Teavitati koheselt kiirabi ja päästeametit ja evakueeriti kõik veekeskuse ja hotelli kliendid ning teenindav personal. Tegevus toimus päästeameti juhtimisel. Päästeamet likvideeris kolde ja peale kella 23:00 sai veekeskus loa avada taas hotell.

Osa kliente jäid olukorra lahenemist ootama väljas, osad aga Aia tn. Restoranis Da Vinci, kus oli neile avatud arve Kalev Spa kulul. Kuna olukorra selginemine võttis oodatust kauem aega, viidi kõik hotelli külalised bussiga hotelli Euroopa, kus neile pakuti majutust ja toitlustust. Erivajadustega inimestele toimetati kätte tubadest nende ravimid ja kõik klientide poolt küsitud personaalselt vajalikud asjad said viidud Euroopasse kohe järgi.

Kella 23.00 aeg õhtul oli klooritase hotellis langenud lubatud normi piiridesse ja kliendid võisid tagasi hotelli pöörduda. Kuna kell oli juba palju, olid enamik kliente hotellis Euroopa juba tubadesse läinud ja jäidki ööbima sinna. Täna hommikul, kell 9.00 toimetati kõik hotelli kliendid bussiga tagasi Kalev Spa’ sse.

Kloorimürgituse tõttu sai haiglaravi 33 inimest, sealhulgas 18 last. 4 last ja 2 täiskasvanut, kellest 1 täiskasvanu ja 3 last olid hotelli kliendid, jäeti haiglasse täiendavaks kontrolliks kuid kriitilises seisundis kedagi ei ole.

Kalev Spa kindlustus partner on Seesam Kindlustus ning nendega koos käsitleb Kalev Spa Hotell ja Veekeskus seoses õnnetusega kaasnenud kahjunõuded.

Veekeskus jääb suletuks kuni tervisekaitseameti analüüside lõplike tulemuste saabumiseni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara