Credit24 krediidiliin kasvas 78 miljoni krooni võrra

Kaubamärgi Credit24 omaniku, Londoni börsil
noteeritud tarbimislaenude pakkuja MCB Finance Group PLC pikaajaline partner,
Läti kommertspank Rietumu Banka AS suurendas ettevõtte krediidiliini 10
miljonilt eurolt 15 miljonini ehk 78 miljoni Eesti krooni võrra.

MCB Finance Group PLC tegevjuhi Rami Ryhäneni sõnul toetab poole võrra kasvanud krediidiliin laenutegevuse rahastamist ja ettevõtte jõudmist stabiilsesse äritegevuse faasi. „Mahukam krediidiliin ja omafinantseering lubavad meil nüüd veelgi julgemalt oma kasvustrateegiat täita – täiendasime kevadel põhjalikult oma tootevalikut ja pakume nüüd klientidele pikemate tagasimakseperioodidega suuremaid laene ning plaanime peagi veelgi laieneda,“ rääkis Ryhänen ja lisas, et MCB Finance Group on esmase laienemisperioodi läbimise järel kuupõhisest kahjumist välja jõudnud ning loodab aasta lõpuks juba ka kasumit teenida. MCB senikehtiva krediidiliini tähtaega pikendas Rietumu Banka 24. märtsini 2009.

MCB Finance Group PLC on Eesti, Soomes, Lätis ja Leedus tegutsev tarbijakrediidiettevõte, mis pakub kontrollitud maksejõulisusega klientidele internetiportaali Credit24 kaudu tagatiseta laene, mille tagasimakseaeg ulatub ühest kuust kolme aastani. Laenuportaali Credit24 kaudu võeti 2007. aastal välja 375 miljoni krooni ulatuses kiirlaene, MCB 2007. aasta käive oli ligi 62 miljonit krooni.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara