Fifaa: maksuvõlg jätkusuutlikkust ei mõjuta

Baltimaades spordi ja vaba aja kaubamärke
esindava AS Fifaa juhataja Lauri Lillevars kinnitas aripaev.ee-le, et üle 600
tuhande kroonine maksuvõlg ei oma ettevõtte jätkusuutlikkusele mõju.

„Antud võlg on siiski ainult vähemusosa meie igakuisest jooksvast maksukohustusest ning ei oma ettevõtte jätkusuutlikkusele mõju,“ nentis Lillevars ning põhjendas võla tekkimist igapäevase äritegevusega. „Näiteks kuu lõppu satub suurem kaupade import, mida ei jõua samal perioodil realiseerida. Aga kindlasti mõjutab likviidsust ka "kõik on kõigile võlgu" olukord.“

Aripaev.ee küsimusele, millal plaanitakse maksuvõlg kustutada, vastas juhataja, et võlg kavatsetakse tasuda hiljemalt käesoleva kuu lõpuks.

Fifaa esindab selliseid spordi ja vaba aja kaubamärke nagu And1, Russell Athletic, Skechers Footwear ja Spalding. Ettevõtte maksuvõlg oli krediidiinfo andmetel eilse kuupäeva seisuga 609 346 krooni, millele lisandub ka intress.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara