Viljandi uue kaubanduskeskuse suurüürnikuks saab Rimi

Viljandisse ehitatava kaubanduskeskuse
Eiffel suurüürnikuks saab poolte vahel allkirjastatud lepingu kohaselt kümneks
aastaks Rimi Eesti Food AS, teatasid Eiffeli Keskus ja Rimi.

"Meievahelised läbirääkimised algasid juba eelmisel aastal ning paari nädala eest saime paika lõplikud üürilepingu tingimused,“ rääkis lepingust Eiffeli keskust ehitava SLR Keskuse juhatuse liige Tiit Säga.

„Eiffelist saab Viljandi suurim kaubanduskeskus. Sellega oli ka põhjendatud meie huvi keskusesse asumise vastu,“ põhjendas lepingu sõlmimist Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja. „Meie eesmärk on pakkuda Viljandi elanikele kvaliteetset kaupa ning teenuseid,“ selgitas Mägioja.

10 000ruutmeetrisest keskusest võtab Rimi enda alla ligikaudu poolteist tuhat ruutmeetrit. Lisaks Rimile tulevad kaubanduskeskusesse rõiva-, kodutarvete- ja elektroonikakauplused ning muud teenusepakkujad. Keskusesse asuvad ka toitlustusfirmad, mänguasjade ja lastekauplused.

Eiffeli Keskuse ehitus algab 2009. aasta alguses ja valmib sama aasta lõpus.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara