Ameeriklased jäävad ilma 10kroonisest lemmikburgerist

Ameeriklased võivad kallinevate hindade
tõttu jääda ilma oma lemmikust rämpstoidust, 1 dollarilisest ehk 10
kroonisest juustuburgerist.

Kasvav omahind võib sundida kiirtoiduketti McDonaldsit eemaldama pakkumisest 1 dollarilise (10 kroonise) juustuburgeri, mis seni on olnud üks populaarsemaid toiduartikleid, vahendas Newsru.

Ettevõte otsib aktiivselt võimalusi, kuidas menutoodet vaatamata hinnatõusule sama hinnaga müügis hoida. Paljudes kiirtoiduasutustes on hakatud juustuburgerit odavamaks mugandama, see tähendab, et endise kahe juustviilu asemel on hamburgeril vaid üks. Osad aga müüvad sama toodet täiesti ilma juustuta. Mõned aga ei ole läinud mugandamise teed ning müüvad populaarset toodet 1.09 dollari (11 krooni) asemel 1.19 dollariga (12 krooniga).

Ameerika McDonaldsi esindaja Tom Tompsoni sõnul on üks võimalikest lahendustest ettevõte jaoks pakkuda klientidele jätkuvalt dollariga hamburgerit, kui mitte juustuburgerit nagu praegu, vaid tavalist hamburgerit.

Viimaste nädalate statistika on näidanud, et valitseva viletsa majandusliku olukorra tõttu on ameerika tarbija sunnitud tarbima odavamat kaupa. Näiteks eelistatakse erinevalt varemale 2-3 dollarilisele (20-30 kroonisele) cappucinole või espressole 1,89 dollarilist (19 kroonist) külma kohvijooki.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara