Pärnakad Gruusia veinidele tormi ei jookse

Erinevalt Tallinnas levima hakanud
tendentsist näidata Gruusia rahvale solidaarsust veini ostes, ei ole Gruusia
veinide müük Pärnu poodides oluliselt suurenenud.

Pärnu Postimees külastas nelja suuremat supermarketit ja kaht alkoholipoodi, kust selgus, et Gruusia veinide müük on sõltuvalt poest üsna erinev, metsikust veini tarbimise maaniast rääkida ei saa.

Port Arturi toidupoe ostujuht Inge Pärn lausus, et kokkuvõtted veini müügi kohta on tegemata, kuid alkoholileti müüja Evi Kaevandiga konsulteerides ilmnes, et Gruusia veinid olid üleeile õhtul päris hästi kaubaks läinud. “Üleeile käidi spetsiaalselt Gruusia veini küsimas ja pool riiulit osteti õhtu lõpuks tühjaks,” näitas Kaevand veiniriiulis haigutavat tühimikku, kus veel üleeile hommikul seisid reas punase Old Tbilisi pudelid.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja rääkis, et eilse seisuga ei ole Gruusia veinide müük Pärnus oluliselt muutunud ja Suurejõe Selveri juhataja Epp Koger ütles, et tema teada ei ole viimase nädala jooksul Gruusia ega teiste maade veinide vastu huvi suurenemist märgata olnud.

Suurimat Gruusia veinide valikut pakkuva Maxima hiigelkaupluse ostujuht Kristo Kohv teadis rääkida, et üleeile oli esimene kord, kui poest nimelt Gruusia veini otsiti.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara