Saksamaa poekett hakkab Baltika riideid müüma

Baltika sai hulgimüügitellimused ühelt
Euroopa juhtivalt kaubamajade ketilt Peek Cloppenburg, millele hakatakse
pakkuma Mosaic brändi naistekollektsiooni.

Peek Cloppenburg on Saksamaa suurim kaubamajade kett, millele kuulub Saksamaal üle 80 ning Euroopas kokku üle 100 kaubamaja, teatas Baltika börsile. Peale Saksamaa on Peek Cloppenburg esindatud Austrias, Belgias, Hollandis, Šveitsis, Poolas, Ungaris, Tšehhis jm. Kaubamaja tootevalik sisaldab palju tuntud kaubamärke, mille hulgas on näiteks Burberry, Hugo Boss, Pierre Cardin, Marco Polo, Gerry Weber, Mexx, Esprit, s.Oliver, Tommy Hilfiger ja Tom Tailor.

Esimesed tellimused lähetatakse selle aasta novembrikuus. 2009. aasta kujuneb testperioodiks, mille käigus jälgitakse kollektsiooni müügiedu ning toodete ja tarnete kvaliteeti. Mosaici kollektsiooni hakatakse testperioodil pakkuma viies riigis ja 13-s kaubamajas.

Koostöö Lääne-Euroopa partneritega on Baltika hulgimüügi strateegiline suund. Maade lõikes on Baltika hulgimüügi peamised sihtkohad praegu Balti riigid, Venemaa ja Soome. Hiljuti alustati hulgimüüki ka Valgevene turule.

„Peek Cloppenburg on kindlasti tuntud firma. Nimi on kõva, aga tehingu tagapõhja ma täpsemalt ei tea,“ tunnistas ASi Sangar juht Gunnar Kraft. „Ma arvan küll, et see on tõsiseltvõetav tehing. Baltika on ikkagi tõsine firma.“

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara